Friday, March 18, 2011

...Make a wish...

 Hip hip horay! It’s a new Terompah contest everyone! Let grab a chance to win an owl doll or a cute monster keychain for you to bring home...


Grand Prize
5 Consolation Prize



To enter:

You just need to complete all of the following step,

  1. Make a wish! " 5years from now I wish, I could be ......................."
  2. Leave your email address at the end of your comment  *so that I can contact you if you win.
  3. Pray hard that you are among the 6 winners  :D
  4. Only 1 entry per person!

 

Deadline:

March 19th, at midnight in Malaysia *tempoh 2hari sahaja  (GIVEAWAY CLOSED)

Tips:

The more creative wish you give, the higher chances you will receive the prizes..

Example, you wish maybe like this.."" 5years from now I wish, I could be inventing a phone call mangoes to challenge blackberry & apple" *ok kan   ^_^

or maybe "" 5years from now I wish, I could be owning KLCC to help me side seeing everyday "  *huh, mesti kaya gilak  ;)

If you have understand the concept of the giveaway, let start squeezing our head and produce the best wishes we can give  ^.^

All the best everyone...Hope all your wish come true~~~ d[^_^]b





p/s: Charity sale hari tu menarik tapi saya malas tulis kat blog, aci kan ;)
p/p/s: kembar super Demok skang. sudah 7.3kg dalam masa 6bulan..dahsyat

9 comments:

Marie said...

5years from now I wish, I could be a designer of my own sewing studio, masters in all sewing fields...and also set up my own shop! :D

ladycino@gmail.com

munirah said...

5 years from now I wish, I could be a millionaire photographers and traveling around the world.

munirah.yusoff@yahoo.com

Nur Afifah Mohd Ghazali said...

5years from now I wish, I could be the best chocolate maker in the world and spread the love of eating chocolate ! no more tears in this world . yeay !

nurafyfa@yahoo.com

Lailizahwan's said...

5years from now, I wish I could be one of the most incredible economist, have a healthy and wonderful life with great family, husband and baby :0 Oh yeahhh!

Anonymous said...

" 5years from now I wish, I could be seorang individu yang kaya dengan kesopanan, mewah dengan budi bahasa, senang dengan kesederhanaan, sombong dengan kedengkian, benci dengan kekejaman, meluat dengan kehipokritan dan moga-moga dapat jadi daddy pada sepasang baby kembar yang cute =)"

-firdaus.sukor@gmail.com-

Miss Dill said...

Cik Yana, dalam Bahasa Melayu pun boleh kan?

Lima tahun dari sekarang saya berharap adalah seorang yang berjaya mereka pelbagai bentuk bangunan pelbagai bentuk macam kasut ke, piano ke, teddy bear ke, barbie doll ke, upin & ipin ke, macam2 lagi lah. yana nak bentuk macam mana, saye bleh reka. terer dah katekan.

lepas dah berjaya reka pelbagai bentuk cun tu, saye nak cipta satu mesin pembuat pakaian. kite set je nak warne ape, design macam mane, mak datin ke, funky ke, mesin tu bleh siapkan. semua orang bahagia :)

pastu saye bleh jadi kaya. haha!

dillasamurai@yahoo.com

Intan said...

Ini kontest Intan, mama suruh Intan masuk.

http://namakuintan.blogspot.com/2011/03/5-years-from-now-i-wish-i-could-be.html


5 years from now I wish, I could be .....popular kat youtube macam Anwar Hadi. Cakap apa saja semua orang setuju.

Dia bijak belajar sampai luar negara, dia pandai buar lawak dan semestinya dia comel layak menjadi geng blog comel untuk orang comel.

Lagi pun kami ada nama 'anwar' dan Intan pun tak reti guna ' bahasa ewww'

intan_anwar@yahoo.com

Lailizahwan's said...

ohh my. lupa nak letak email address. illy_evil89@yahoo.com

toyolkiut said...

emm..

5 tahun dari sekarang, TK berharap dah punya syarikat berhad, akaun asb tahap maksima, punya ladang ternak terbesar di negara ni dan sebahagian dunia ni dah habis dilawati..
selain itu TK dah punya suami juga 3 cahayamata..
wah.. hebat kan??

tklazin@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...