Saturday, March 20, 2010

...Tahniah!!!...

To all my lucky winner, CONGRATULATION ~~~~ clap clap clap

Thanks a lot for your time and effort to participate.. U just me feel glad having u here as my reader.. korang memang superb creative.. Double thumbs up to u guys.. ^_^

without more delay, let me introduce u my Lucky Winner:

> Nurul Malyanah
adaNiff
> [ a D D y h A I K A L ]
> likeohsoalive@yahoo.com
> khairolghani
> FALCON BIRU
~Ainnur~
> norsuziyana 
> sue 
> Aurora Borealis 
> dizcomel
> dill
> michan 
> afiqah 
> dzi
> ::Mamalyna:: 
> Em's Family 


Now, korang leh lah berangan nak letak monster dimana saja yang korang mahu utk menemani hari-hari mendatang... kompem beliau ini sangat adorable untuk dimiliki, lebih-lebih lagi bila iyer adalah percuma..ehehehe


kalau nak gune monster yang gagah ini utk protect kunci umah korang pon kacak juge  ^_^


tapi kalau phone korang slalu ilang, sila lah gune moster untuk menjaga beliau.. letak kat pendrive pon ok sebab lebih mudah di detect.. *mcm aku buat kat pendrive aku skang..hihi


but if, korang juge memiliki beg hasil buatan ku, satu kan mereka molek juge  ^_^


skali lagi Tahniah buat semua yang bertuah!!! Don't forget to email me your full name, address  & phone no. at terompahsurau@yahoo.com  .So that your monster could land to your doorstep by no time.. nanti monster dh sampai, iyer bagi salam, tolong lah jawab ye..jika tidak, takut iyer akan diculik oleh pihak tak bertanggung jawab  ^.^ 



Have a nice weekend~~~ d[^_^]b

14 comments:

adaNiff said...

wow. dpt seorang beliau!! thanks yana. sangat sukekan beliau yg bakal smpai ke rumah & menjage pendriveku nanti :)

~Ainnur~ said...

yeay,daku menang..he..
tenkiu yana!
;)
berangan nak ltk kt hanpon..

Aurora Borealis said...

terima kasih ms terompah...if only that wish can come true, but anyways.
* nk request wane purple boley x? ^^

신 동 호 said...

trimas krana plih sya.....
sya xtaw email terompah surau jd sya bg mklumat kt sni jerlah ek


name : Nurul Afiqah binti Nor Ismail
address : No.42, Jalan Ju7, Taman Jasa Utama, 68100 Batu Caves, Selangor
phone no. : 017 - 3701454

sya ucpkan trime kasih skali lagi krana mmilih sya... :) <3

liyana said...

@adaniff... u r most welcome dear... jage beliau baik-baik ye ^_^


@ainnur.. no sweat dear.. die pasti tampak kacak disamping phone kamu..ihihi


@aurora.. nevermind..that is why i call it a wish.. just to let go something that been keep in ur heart. ok, purple monster will be deliver ^_^


@afiqah.. ops, lupe bg email..tp kat side bar ade tulis rasa nyer..hehe..sori dear

dzi said...

heheheheheheee..... suke suke suke.... tq cik terompah. saya suke awak n gergasi gagah sgt2!!! muahahhaaa... erk, nak color merah bleh tak? mueh mueh mueh

::Mamalyna:: said...

yeaaa...suka2...jap lagi saya emel yer...tq so much liyana..

michan said...

yay! seronoknye. ;D

dill said...

eh...menang?






tak sangka.



thanks yana.

Anonymous said...

OH THANKS A LOT. hihi :D

-likeohsoalive@yahoo.com

Anonymous said...

hurey!!!!!!
thanks yana

khairolghani said...

khairolghani tu aku kan?betul ke ni?jangan main2..haha

nanti aku email full detail..

liyana said...

u r welcome babe ^_^


p/s: kay, email kat aku cepat..nk pos semua sekali gus..senang, sejalan..hehe

sue said...

ngeeeeeee... tak sangka lak buleh menang.. yay!

will email u the soonest possible! la la la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...