Friday, March 19, 2010

"I wish....." Giveaway

Yay! It’s a new Terompah contest everyone! As I promise on last post, let grab a chance to win a cute monster keychain for you bring home...


To enter:

You just need to complete all of the following step,

  1. Make a wish! " I wish......................."
  2. Leave your email address at the end of your comment  *so that I can contact you if you win.
  3. Pray hard that you are among the 25 winners  :D
  4. Only 1 entry per person!

 

Deadline:

March 19th, at midnight in Malaysia *tempoh sehari je tau

Tips:

The more creative wish you give, the higher chances you will receive my mini monster keychain..

Example, you wish maybe like this.."I wish there was a computer program that all you have to do was fix a girls makeup on the computer, put on a mask and push a button, then these makeup is on your face." *jimat masa kan  ^_^

or maybe " I wish that we will have a TV that works by itself when we say on off, and when you say the channels."  *mesti bahagia tonton tv kan..ihihi

If you have understand the concept of the giveaway, let start squeeezing our head and produce the best wishes we can give  ^.^

All the best everyone...



p/s: Harap monster ini will alway there to consule you when you down, and to support you when the obstacle come .. maka sila curahkan kasih sayang tak terhingga banyak nyer terhadap beliau ye..ehehe. Hope all your wish come true~~~ d[^_^]b

20 comments:

Nurul Malyanah said...

I wish keyboard sudah diprogram.. bila kita sebut aje, perkataan akan keluar kat monitor..jenuh nak taip...

email: malya_asy@yahoo.com

adaNiff said...

I wish I could be a Reyvateil and I just need to use Song Magic from my very own feelings and experiences to heal everyone from any kind of hurt & protect people... (ini ialah pengaruh game & anime.. huhu)

ada_hairuni@yahoo.com

[ a D D y h A I K A L ] said...

ا ويسه ا ووالدنءت دو ثيس كريم اڬين

transelate

I wish i wouldnt do this crime again..

addy_hykal@yahoo.com.my

Anonymous said...

I wish that phone bill is free forever. Kalau nak call, tk payah nk berkira. Kena call no fixed line je sebab free. Orang yang pakai hp mmg di banned daripada di call sebab takot melambung. Tak payah nak bedebar debar bila abg posmen hantar bil lepastu cepat cepat bukak walaupun nama ayah dekat surat tu. lpstu letak belakang surat surat lain mcm jusco punya surat nak ckp members day banyak diskaun. Jadi bila mak dah baca surat jusco baru tgk bil mood baik sikitt. Lalu tak terlampau bising walaupun kadang kadang list dalam bil nombor2 kawan emak sendiri sampai muka surat depan belakang. Haii mak aku.


likeohsoalive@yahoo.com

khairolghani said...

I wish you are happy all the time and all your dreams come true.Walaupun aku tahu ada saje dugaan yang melanda,tapi bergembira la..hidup hanya sekali..

Note:tak menang pun tak pe..Happy Bday Cik Terompah.

kayghani@gmail.com

FALCON BIRU said...

I wish that I could spend on my money,,limitless!!Haha,,mmg best,leh beli pape je..

anyway,,selamat ari ke-9132!!

mujjib_polgar@yahoo.com

~Ainnur~ said...

I wish u a happy bday cik terompah,hehe..eppy 25th!!
Sudah tua,bila mau kawen??!!

Entry aku:
I wish ada sejenis vacuum or penyapu yang ada sensor bila ada habuk or kotoran degil di bilik aku,ia akan sedut secara automatic dan mengeluarkan bau harum lavender.
Reason: aku malas nak kemas bilik tidur ku..
Ahahaha..

a.ainnur(ganti dgn @).sem.sharp-world.com

Anonymous said...

ok ok 1 hari je Yana...

Pk pk pk....

I wish...

Saya mahu sebuah lebuhraya yang dibina di udara khas atas nama saya tanpa mengeluarkan sebarang kos yang berbilion-bilion untuk memudahkan saya pergi ke kerja...ke supermarket tanpa berebut-rebut parking...dan yang paling penting dapat pulang ke kampung di musim hari raya dengan aman kerana saya tidak suke traffik jem, tidak suke traffik light, tidak suke tol so saya tidak perlu topup touch n go setiap bulan, tidak suka lori-lori yang bawak tanah yang berhabuk habis kete baru basuh, tidak suke lori-lori kontena yang perlahan naik bukit terpaksa tukar gear rendah dan berjejet-jejet kete folo dari belakang, tidak suke abang trafik mahupon abang JPJ yang selalu buat speed trap..habis RM300..dan yang paling penting tidak suke kereta-kereta mewah yang bawak laju-laju dari jauh da bagi lampu warning suroh orang ke tepi ke tepi..berlagak mcm burung gagak...saya juga mahu tidak ada orang yang mahu highway seperti saya juge..

Anonymous said...

oh lupe email saya

norsuziyana@moh.gov.my untuk entri highway saya

sue said...

hi liyana... been reading (read : stalking) your blog for a few months silently .. now that these cute monsters are offered ... owhhhh! i'm caught redhanded! LOL

so, here i am...

happy birthday to you and my entry :

i wish the world's a better place to live..

eceh!

come visit my blog yach!

sue

Aurora Borealis said...
This comment has been removed by the author.
Aurora Borealis said...

I wish...I have a genie to make 3 wishes, so that I can bring back my beloved younger brother, my beloved uncle, and my dear, beloved ayah.

*I know it probably sounds selfish and not a really nice thing to wish for since it makes you sounded like you're a God, but...it's a wish. Can a girl just..wish?

Dya_purple.

dizcomel said...

I wish duit dalam purse aku takkan habis2 biler aku gi shopping...beli lagi ader lagi..beli lagi ader lagi..beli lagi ader lagi..oh alangkah nikmatnyer dunia..(dizcomel@yahoo.com)

dill said...

saya sangat berharap agar ibu bapa saya dikurniakan dengan kesihatan yang baik. juga semoga tiada lagi peperangan di muka bumi ini. walaupun impian ini seperti mustahil, tetapi tidak salah untuk berharap. kadang-kala harapan menjadi kunci kekuatan hidup.

yana, ni impian peribadi. tidak menang pun tak pe =)

dillasamurai@yahoo.com

michan said...

I wish i own my own chocolate factory near my house. So that i dun have to buy it evryday!

신 동 호 said...

i wish i have a big wardrobe. when i need an outfit i just have to pick from a computer that have been program, then when i close my eyes and open it back, suddenly the outfit already on me... :)<3

신 동 호 said...

tlpe plak truk email

apple_no.1girl@yahoo.com

dzi said...

i wish that i will be one of the winner for that little 'gergasi gagah'. because I really like it! so that I have my own 'little' bodyguard to protect this 'big gurl' from this 'big world' ;p

e-mail: sky_seer06@yahoo.com

::Mamalyna:: said...

i wish saya ada banyak duit juta2 tiap2 bulan masuk dalam akaun saya tanpa perlu saya kerja dan dengan duit itu saya nak langsaikan semua utang2 saya...

ejan8113@yahoo.com

Em's Family said...

err saya tahu dah lambat, hari ni 20hb, tak pe lah kalau ade rezeki ade..

ok i wish i have the power to persuade the government to allocate some budgets to improve on our public transportation system, cepatkan ape saje pembinaan public transport (kat batu caves tu macam senyap je).. lepas tu suruh improve a lot on our signboard.. tahu la kat malaysia ni, signboard boleh tetibe je mati tak tau ke mane pergi.. yeah, buat malu je kat tourist..

email: mummymer@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...