Thursday, March 18, 2010

...24 more wishes to go...

Horay!!!

at last.. my no 10 wish has come true.. i have bought a new simple but cun phone for my self  ^_^  untuk menggantikan phone ku yang sudah rosak speaker dan sesiku engsel nya...ahaha.. *aku tak tau la nama sebenar part phone tu..sori sori..harap korang faham melalui gambar dibawah..

selain daripada takleh jwb call sbb speaker punah, 
iyer juge perlu dipegang dlm posisi ini shj utk melihat skrin.. 
dlm keadaan lain, skrin kelam kelabu, lantas sukar utk menaip msg..
huhu.. bunyi sgt kronik kan tapi hampir 5 tahun juge bertahan ngan phone ni..
sgt suke iyer sbb iyer sgt nipis, smart design  ^_^


namun, akibat bebelan berpanjangan byk pihak akibat sukar dihubungi,
anjakan para dompet harus dilakukan..  T_T
maka, tepon warne pink purple ini dibeli.. 
1st time beli phone selain warne metal.. 
*sume gara-gara terpengaruh ngan warne outfit hari beli..huh


papepon, buat mereka-mereka yang doulu-doulu yo yo oo nak call aku tapi tak dapat..sila call skang ye..diulangi..Sila CALL SEKARANG..ehehe..*sabar je lah korang ye  ^__^


p/s:  Pada 19hb march 2010, 25ekor monster keychain akan diedarkan buat mereka yg bertuah.. sila stay tune..*start 12 a.m ni ye
p/s/s: to read last entry on my full wish list. click here 

Enjoy~~~ d[^_^]b

4 comments:

dzi said...

tahniah lah cik terompah kerana berjaya mengopak kan saku kamu~ mnuahahahaha...

eh eh, apekah kaedah yg kamu guna tuk mengedar kan si gergasi2 gagah tu?

cik syahira said...

perempuanku..

hp baru tu sempena hadiah untuk diri sendiri ke? wink wink..

[ a D D y h A I K A L ] said...

ko ni dari dulu purple je..











tringat kat melaka dowh

liyana said...

@dzi.. mmg bertuah lah saku ku.. berlubang sudah T_T


@syira..ya..adiah buat diri sendiri ^_^


@addy..alamak..mane ko tau agak bias terhadap purple..ihiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...