Monday, March 22, 2010

...23 more wishes to go...

air ballon 2010
At last, on the last day of the event, i manage to reach there.... wiiiiiii

walaupon ramai orang kata acara belon tahun ni tak semeriah last event, daku tak peduli..tetap mahu bergembira juge.. akhirnyer tertunai jua 1wish..yay!...

nasib baik aku wish nak tengok belon je, kalau aku wish nak naik belon, mau nyer kene beratur seawal 4pagi untuk berebut tiket..huh, mati kejung berdiri aku rasa..huhu..tapi serius, memang salut lah kat mereka yang berjaya merebut tiket 'masuk bakul terangkat sendiri' itu.. boleh dikategorikan kejayaan sepanjang hayat.ahaha

Sebenarnyer sepanjang acara, kiteorang berzikir panjang gak, kot-kot ade yang termuntah mabuk udara masa nak terbang tu kan..lantas di paskan  bakul belon tu pada kami.. Namun macam biasa, kami terus berzikir je lah sampai lah terserempak ngan prop bergune ni..hihi..


ballon
KAMI dan bakul ajaib  ^_^

air ballon
emm, dapat bau bakul pon jadilah babe..ahaha


p/s: entah-entah aku je beria, orang yang dok putrajaya sah-sah dah buhsan melihat iyer T_T
p/s/s: to read last entry on my full wish list. click here

Enjoy~~~ d[^_^]b

5 comments:

[ a D D y h A I K A L ] said...

sangat jeles

cik syahira said...

isk.. nangis kuat-kuat kat sini. T_T

psst.. naik kereta baru ek? wink wink.

liyana said...

@addy.. yay! akhirnyer aku berjaya menjeleskan deme..ihihi


@syira... olololo..cian die.. cuti sekolah xmau naik cni, mcm mane nk ajak..T_T

psst..ye ye ye..ahaha

Sweetlilcraft said...

sapa yg ambik gambar?org tu terbang ke?hihi

liyana said...

x..die naik carpet terbang..ihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...