Monday, January 18, 2010

...Special Thanks to SekociNorlie...

hip hip horay!!!  stock denim ku kini kembali merimbun!!!

special thanks to SekociNorlie for her big donation semalam.. 20 pieces tuuu... the biggest donation ever.. hebat-hebat.. Susah-payah je datang ke rumah menghantar seluar denim, hingga anak gadis nyer turut di pakse mengangkut skali... uhuk.. terharu  T_T  *bukan aku yang memakse budak kecik tu untuk mengangkut, tapi beliau yang merayu sambil menarik seluar ku untuk membantu..ahaks

So, korang should get to know this babe as selain daripada seorang ibu yang baik hati, beliau juga seorang yang gigih menjahit craft from felt yang chomel-chomel... blog beliau menawarkan various of keychain, pin, sign & paling best, superb cute baby 1st book untuk kamu or untuk dihadiahkan pada yang tersayang. To visit her blog, click here   ^_^



 SekociNorlie + anak nyer + timbunan seluar donation mereka

p/s: rasa nyer aku sorang je yang giler gumbira bile terima jeans-jeans lame ni..huhu..xnormal sungguh..
p/s: If korang memerlukan bantuan dalam meng'clear'kan almari di rumah tue, u are most welcome to donate your jeans here k.. hepi recycling~~~ d[^_^]b

2 comments:

Norliza said...

huyoooo glamer mak!!! mak masuk internat!! heheh

penat panjat ting-2 semput mak!..

*ridwana keep asking..."boleh tukar lagik tak? jom la patah balik...wana suka pilih2..."

dia bukan apa..dis syok pilih jek..kelabu mata... thanks for the gigilasi purple tu...dah gantung kat bag sekolah dah!

liyana said...

babe... terima kasih byk lah sebab sudi memanjat umah ku yg rendang nih.. ko sorang je yang sudi menderma seberia ini..sobsobsob T_T


*mesti ridwana rajin gi sekolah kerana monster aku kan... Gud Gud.. lain kali, ridwana leh datang umah lagi amik yang lain pula, tapi mak nyer, bawa hasil dermaan jeans lain gak le ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...