Monday, May 9, 2011

...Pictures at Wonderful Market...


Seperti yang digembar-gemburkan sebelum ini, pada sabtu lepas, saya dan rakan-rakan telah berjaya menjaja di Wonderful Market tanpa sebarang kesulitan..yay! (ooh, statement berunsur gembira sebab pada event sebelum ni kereta rosak...lantas datang dengan sangat amat lambat + comot + busuk + tak keruan.. tragis sungguh T_T)

Overall, event kali ini lebih meriah dari biasa dengan penyertaan puluhan crafter & kehadiran ribuan pengunjung. Ini satu petanda baik bagi industri kraftangan. Cayalah Pipit! Hidup Handmade!!

so, here are some pictures on that day.. enjoy

Jiran saya yang awesome, Azreen chan dan Azah chan.. (yang disebelah kiri sekali tu ibu mereka :)

Special note buat ibu gadis ini yg berada di Alor Setar: 
Terima Kasih yang tidak terhingga atas kesudian membaca blog saya yang kerdil ni & susah-susah je mewakilkan anak auntie yang cantek ini untuk datang menjenguk gerai.. Auntie sangat sweet ^_^

Selain itu, ribuan terima kasih juga buat supporter yang hadir. you are the best!














Serba sedikit goodies yang ada dijual oleh crafter lain

antara hasil craft yang patut dipuji. Rumah kerdil (ni nama timangan yang saya bagi, bukan nama saintifik ;)










Last but never least, rakan baik saya Syahira dan anak-anak tiri...
"Jutaan terima kasih atas bantu mu, Si Chantek..Semoga Tuhan membalas segala jasa baik mu selama ini :) "


Thanks for reading~~~ d[^_^]b

p/s:  To all mothers, Happy Mothers Day ;)


       

7 comments:

toyolkiut said...

wow!
meriahnya..
tngok sbahagian gmbar2 kraf tu pun dh tpegun d buatnya..
smua cntik2..

azreenChan said...

Walau baru 1st time jumpa Cik Liyana, tapi mmg hilang malu kami. Cik Liyana yang chatty :D

cik syahira (a soldier's gf) said...

i love you lah, perempuanku!

liyana said...

@ToyolKiut.. nape tak dtg?? potong markah..ehehe. joking ^^


@azreenchan.. Nice knowing u and ur family. Korang adelah sgt chomel! lain kali boleh bekerjasama lagi :D
(cemburu lah korang adik-beradik ade bahasa rahsia. bahasa ape tu??)


@syira... ohh, I know ^_^

azreenChan said...

Ahaha, ape bahasa rahsia?
Itu bahasa Jepun!

liyana said...

wahh..cemburu. 1keluarga berbahasa jepun di Malaysia. memang rare

missnurasy said...

TERSANGAT KREATIF laaaaa you all!! respect gila! dan sangat cuuuteee semua nii. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...