Friday, September 3, 2010

...Doa kite telah dimakbulkan...

mood: superb gumbira

merujuk post sebelum ini, saya telah menyertai pertandingan inovasi tajaan fakulti saya (business management) baru-baru ini.. dan pengalaman nyer adalah wow!!  *orang yang julung-julung kali terlibat dalam event ilmiah memang jakun sket..sila maafkan saya..ehehe

Photobucket

Photobucket
tadaa~~ ini lah booth saya.. macam gerai kat flea market je kan, tak ilmiah sungguh...ahaha

jiran sebelah pon buat projek beg gune jeans..tapi kami tak tarik-tarik rambut ye ;)

Photobucket
 bukti nyer, kami berganding bahu menjaga booth antara satu sama lain
*nampak kan salesman saya sedang berusaha keras meyakinkan visitor..Mereka memang jiran terbaek!

Photobucket
dan ini pula, sling bag + backpack ciptaan mereka.. kacak kan, bak short pant  :)

Photobucket
Kiri: Ezani (Asst.saya tatkala saya perlu mengambil test finance pagi tu)
Kanan: Dr Norzaidi (advisor & lect MIS saya)

Photobucket
Sepanjang hari pertandingan, saya telah menerima banyak sokongan dari pelbagai pihak..
Antara yang terawal, harus lah kamu-kamu pembaca kesayangan ku.. then, lecture dari uitm kedah ini juge tak ketinggalan dalam memberi sokongan padu kepada saya.. huhu terharu

Photobucket
lecturer-lecturer cantek dari kelas sebelah juge sokong saya..  ^_^

Photobucket
ohh.. insan-insan chomel ini adelah kumpulan pom-pom dari kelas MBA saya..
they are superb adorable & supporting classmate ever..

Photobucket
gadis-gadis ini pula, supporter saya dari faculty sains makanan
*thanks korang, susah-susah datang  T_T 

Photobucket
berkat doa banyak pihak, saya berjaya naik pentas dalam acara penutup semalam... 
syukur *sambil meraut muka ku yang mulus..ehehe

Photobucket
anugerah silver ini adelah anugerah pertama saya selaku student uitm..yay!

Photobucket
rasa nyer, korang pon ade portion tersendiri dalam membantu ku berjaya.. 
jadi ayuh kiter bahagi & kekah sorang sket eh..hehehe

akhir kata.. thanks a lottttttt to all of u that come and pray for my success. I just can't replace all of u with anything.. Big Hug~~~ d[^_^]b

14 comments:

cik syahira said...

i hate u, perempuan!
kenapa balik awal. sob.
kesian aku duduk sorang-sorang (* tipu) kat sini.
kalau tak, kita boleh celebrate dengan berterawikh bersama-sama kat masjid shah alam.
tak nak kawan.. isk.

p/s: tahniah. sayang kau even i said i hate u ord. hu hu.

liyana said...

sayang, i mmg nk pulang lmbt...byk assg yg aku kene hantar, n aku pon nk g sogo dgn mu..tp sudah xde tiket lain...hukhuk

dill said...

Congratulations, Yana!

khairolghani said...

tahniah cik yana..semoga terus sukses

liyana said...

@dill.... thanks babe >.<

@kay.. terima kasih.. bile nk jupe baby ko nih??

♥naematulsaadahismail♥ said...

taniah yana...bestnye laa
nanti aku rasa nakbeli sekor dua owl tu

NUR HazieRAH said...

congrats....comel2 brg2 eco nye...

Liza said...

congrats!!! happy for you!!!

liyana said...

@naem.. thanks dear.. nanti anak mu kuar, bleh la beli doll chomel chomel ku..ehehe

@hazierah.. tQ.. sbnr nyer yg dipertandingkan beg, tp i angkut semua letak kat booth...dahsyat kan...ahaha

@kak liza.. thanks kak.. open house nanti jgn lupe ajak saya ye...ehehe

Arni Yusnita Ahmad said...

babe,
as always so proudddd of u!! u've made it and u always will.

tak sempat jumpa during ramadah, cepat beno balik KB. sob sob

fLpY said...

Tahniah.. aku da tau ko menang, tp saje xbgtau.. bio ko berlari dari bawah tu naik ke pentas... :p

liyana said...

@arni... thanks babe for the support.. ku terpakse balek awal sbb tiket dh abis...org kelate ramai kat shah alam..huhuhu


@flpy.. huh..ko saje mau mendera aku yg sememangnyer kurg manner.. berpeluh aku berlari elak jelingan ramai pihak sbb lambat..huhu

nora~zizi said...

wow weee.. tahniah2! :)
nmpk sedap silver tuu.. kekeke
and congrats also.. ur eyes look much better than the time we met :P

shandye. said...

kirim salam kat lecturer uitm kedah u yg nama rosman tu.

waa... lama tak dengar berita dr dia. tup2 dh jadik lecturer skarang nehh...

hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...