Wednesday, May 12, 2010

...Meet the Old Blossom owner...

semalam, bertemankan syahira & nur shah, kami membuat lawatan sambil belajar ke old blossom store untuk melihat secara live betapa cute nyer kedai ini dan seterusnyer berkenalan dengan lebih dekat dengan owner iyer, Jazmine Zaidan.

Being following her blog since beliau tersenarai dalam Finalist Project Runway Malaysia 2007 lagi dan Jazmine actually a Degree holder in Fashion Design from UiTM!!!  ^_^

After menawaf kedai beliau berkali-kali, i was superb inspired to own a studio for myself suatu hari nanti. Kepuasan berkerja sendiri adelah TerBaek  ~_^


Photobucket
sampai-sampai je terus ajak Jazmine snap picture.. huhu.. terlebih teruja

Photobucket
then saya cube mempengaruhi syahira untuk purchase sesuatu dari butik ini..
*babe, beg merah ni mmg cun giler..
Besar, murah & vogue tue...Rugi kalau tak rembat.
(hehe..sambil berbisik manja ke telinga syira)

Photobucket
saya juge tak pulang dengan tangan kosong, 
cherry anyone?!  ^o^

Photobucket
akhir nyer, hasutan ku keatas syira berjaya..ahaha

kepada semua bonita di luar sana yang suke akan fesyen candy & 80's, you are highly advice to visit this cute shop  ;)


p/s: sangat adore akan keyakinan Jezmine menggayakan segala bentuk fesyen dengan penoh confident walaupon iyer very small in size  :D

Enjoy~~~ d[^_^]b

7 comments:

Cheno said...

wow.i wish i can meet her too :)

cik aiLebiu said...

smart and cute butik dia ni...:)

Salmia said...

kat mana butik ni?

liyana said...

@cheno... singgah lah ke butik beliau.. dekat shah alam je ^^

@cik ailebiu... chomel amat ;)

@salmia.. butik iyer ade dekat no 309, block 2, laman seri business park, seksyen 13, shah alam

Diana said...

nampak pink teringat barbie! so girlie

ceng said...

wOOoow~ besnye..blom bkesempatan nk ke sna...

liyana said...

@diana.. ye lah babe.. mmg sgt girlie.. ko balek m'sia nanti kiter bukak kdai chomel-chomel cam ni gak eh ^.^

@ceng.. jengok jgn tak jengok..sgt cute

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...