Tuesday, April 13, 2010

...U chill my Books...

Yay! Hari ni exam  T_T

uhuk... tipu.. sebenar nyer Seram... tapi I've try my best to be prepare n many step have been taken so that I'm maximum ready for this final exam..

Namun, kalau korang semacam sangsi je akan statement saya yang sudah ready untuk exam ni, ape kate usha step-step yang sudah saya ambil :

  1. Makan kurma cap tok guru setiap hari, kerna cap Ligo tak lagi glamour..ihihi
  2. Sesudu madu setiap pagi  *sedap
  3. Makan ikan dengan lebih kerap especially ikan kering, sebab stock iyer lebih mudah didapati di umah bujang nie ^__^
  4. Kawal pandangan dari perkara laro' supaya ilmu ku tak mudah tercicir dimana-mana  :)
  5. Read my Books! huhu.. fasa paling sukar.but this sem I try my best to finish them.. and i did!! how?? jeng je jenggggg...

Introducing, my sem2 09/10 bookmarks~~~  ^_^

bookmarks
phewittt~~ chomel kan?! 
*ecece..tak malu puji ciptaan sendiri

bookmarks + sleeve
tapi bukan takat bookmarks sahaja, 
saya siap buat sleeve untuk memudahkan penyimpan iyer  ;D

cute for my books :)
skang, buku-buku ku tampak lebih kebun & segar 
untuk ditatap setiap hari.. suke suke suke~~

akhir kate, buat semua student-student uni yang sedang demam exam skang, All The Best in your exam, n harap kamu semua turut doa kan saya mudah jawab exam hari nie ye  ^_^


Enjoy~~~ d[^_^]b

5 comments:

Kujie said...

6. baca buku dgn bookmarks comel..hehe

Marya Hana . said...

yana.
bookmarks ni ta jual ke ?~
nakkkkk :P

liyana said...

@kak kujie.. ye, akak pon chomel juge ^_^


@marya hana.. nak ke?? yang mane??

unlisted_one said...

Salam kenal dik,

Bookmark guna felt ke tu? wah,..v.nice! u boleh buat bisnes ni dik!

One more thing abt exam, kena puasa mee segera. no maggi at all. good luck dear!

liyana said...

ehehe.. percubaan je nih.. xtau lg ade org minat ke x ^.^

n Thanks for the advice.. mmg puasa dr maggie skang.. siap letak sign 'maggie dilarang masuk umah' ehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...