Monday, April 19, 2010

...Gatsby + Nuffnang...

Sabtu lepas saya berada di sini~~
Berjaya Times Square attending  
the largest bloggers' gathering with gatsby deodorant street fairat time square

thanks to syahira kerana sudi bawa saya untuk dijadikan patner
walaupon die tau saya kurang behave ^^
n also thanks to kak ayu kerana tabah menemani kami sepanjang hari ^_^
peminat hangaroo

crowd memang best & chomel,
sbb sepanjang event para blogger tak henti2 snap picture,
or senang kate tiap langkah mereka kalau boleh nak dirakam..
utk bantu diorg update blog.. cute scenery..
contoh nyer mcm pic kat bwh ni..lot's of hand ^^
crwods2

crowd

Organizer juga kater, hasil gathering ini, nama tiap 518 blogger yang hadir
akan tercatat dalam Malaysia Book of Record..Wahhh~~ teruja
mbr

utk pengisisan event, pelbagai sukaneka telah disediakan oleh pihak pengajur..
antara nyer ini.. acara tolak bola golf..ehehe..*sbb sy mmg fail main golf
jadi bergaya je lah, tu pon budak kecik baju pink disebelah yg ajar  T_T
testing golf

n if permainan yang kami main ni berjaya mencapai objektif kejadian,
kami akan dpt kupon 2 point = RM2
utk redeem barangan Gatsby di hujung event..
*best.. i heart present.. tak kesah lah brg Gatsby ni gune ke x, janji free ^_^
games

ini game paling saya suke, acara mencabar kegayatan..superb best
climb

sambil-sambil bermain, kami juge sempat meng'snap' gambar bersama
encik duit = founder Nuffnang  ^^
with en duit

n bersama puan duit = Aud = 4feetTall
with bini en duit

after penat lelah bermain, saya berjaya kumpul 30point. Yay!
i'm here

ganjaran nyer, saya boleh bawa pulang Takuya Kimura
picture on the Gatsby product only T_T
model to be

namun, kekecewaan saya nie tak lama sebab...
saya menang lucky draw buat pertama kali nyer selepas 25tahun hidup
syukur! suke suke suke~~
lucky draw

After all, great event.. n if nuffnang buat lagi event ni, pasti akan pergi  ~_^

Enjoy~~~ d[^_^]b

5 comments:

[ a D D y h A I K A L ] said...

Weh kemsalam kat pn duit..
dah ade bf blum dia..
ape nama dia..


anyway monster dah sampai umah..
tekejut mak aku..
sebab aku xde kt umah nak jinak kan monster tu..


TOOchee eh..

*ayu the sun* said...

eh! akak suka la gambar kita bertiga kat kangaroo tu!!
email me the ori pic plllss...
siti.amiha.ayu@gmail.com

mekasih!
*hugs*

liyana said...

@addy.. puan duit sudah ada pacar lah.. encik duit di picture yang terdahulu tu..kamu ni..salah usha lah ^^

p/s: monster dh slamat sampai!? yay.. jage beliau baik2 ^_^


@kak ayu.. cun kan gmbr itu.. nanti sy email ye :D

Liza said...

it was nice meeting you, and budak baju pink tu tak lain tak bukan anak akak ler

liyana said...

oh ye ke..ehehe.. anak akak mmg teror lah.. boleh didik jadi pemain golf negara nanti, kalahkan woods ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...