Friday, August 14, 2009

...meet cik terompah...

wallaweii~~~

akhirnyer, Cik terompah akan kuar dr kepompopong alam maya ujung mgu ni..wiii~~~ di mana, bile, mengape, knape, bagai mane, siape, ape kah ini sume?? abaikan je ye..ihihi

ok2..serious..

Pemberitahuan buat sume pembaca blog cik terompah yg budiman, cik terompah akan berada di:

DATARAN BUDAYA Kuala Lumpur 2009
@Balai Seni Lukis Negara Booth,
Dataran Merdeka, Kuala Lumpur,
Malaysia.
Saturday,
15 Aug 2009 (10am-10.30pm)
sponsor by: Balai seni lukis negara


Please do catch us there babe as cik terompah will exclusively will be teaching you how to sew ur own felt keychain at the lowers price.. bukan slalu nih mengajar org..hihi So dtg yea sume..sekadar dtg nk amik gmbr je pon ok~~~ d[^_^]b

3 comments:

dzi said...

cik terom... if i bring all my lama2 jeans n sedekah pd u, u nak tak? tp dh lama simpan so agak berhabuk lah. ambik lah ek. plzzz i bg jer. byk beb :p

corneamelayu said...

dah byk kali gak aku plan nak pegi Dataran Budaya tu ...byk kali jugak la tak jadi...termasuk la esok...

liyana said...

@dzi...mahuuu.... bwk lah nanti ye.. thanks dear :)


@abg poji...ish3..kalu kali ni pon xjd, bile la kiter bleh ketemu??..ahaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...