Saturday, August 22, 2009

...Big hint...

EN-it have been one week I don't update this cute blog..uhuks..been thinking a lot..*wink wink

Let me share what is flooding in my head right now ok.. Ready? get set..GO~~

cik terompah:

1) will ReBranding her product with new attitude n new look.. most important, sempoi (simple) for you to carry everywhere :'0

2) will have new official blog for all of the product, so that you can search your need easily.. don't worry terompahsurau will remain as my tree house..n if you like to have an English & Malay entry, please let me know ok!

3) would have more vacancy here. Such as Agent, Sewer & Designer onwards..Just prepare your resume from now on as official vacancy will be announce in official memo sooner. I hope that my small sharing will help you gain extra money. As the proverb goes: Sharing is caring :)

4) will have a column for you to rent.. Just drop me an email with your advertisement, I'm glad to have them here :)

5) glad to announce that terompahsurau will have more giveaway & free gift each year.. Just stay tune here & pray hard so that you may be my next lucky winner..wiiiii~~~

Photobucket

BM- Dh hampir seminggu xmengupdate blog yg kiut-miut ini.. Maaf lah, terlebih pikir lak akhir2 ni.. *kedip-kedip

maka, moh cik terompah story apekah faktor kesesakan minda ini ye..

cik terompah:

1) akan buat penjenamaan semula bg semua produk kini dan akan datang dgn nafas baru.. paling penting skali, sempoi utk dibawa kemana saja :'0

2) akan membuka blog khusus yg baru bg semua produk jualan supaya mudah utk korang buat rujukan & tempahan... Jgn runsing, blog terompahsurau ini akan tetap diteruskan bg berkongsi gossip terbaru cik terompah..Entry nyer pasti akan lebih santai bak di tepi pantai je..ehehe.. tp kalau anda mahu ia dlm dwibahasa, jgn segan silu, sila lah beritahu :)

3) akan mewujudkan lebih byk kerja kosong di sini pada masa depan.. seperti tukang jahit, tukang lukis & tukang promote.. Just sediakan resume korang dr sekarang, kerna official memo bg kekosongan jawatan ini akan di keluarkan xlama lg. Diharap, perkongsian kecil dr cik terompah ini dpt membantu menambah pendapatan wallet korang :)

4) akan mewujudkan ruangan iklan utk disewa oleh org ramai dgn harga berpatutan n mudah. Korang hanye perlu emailkan detail tentang iklan yg hendak dipamer, & dgn sepantas kilat, cik terompah akan menjawab nyer..ecece

5) tak lupe juga pd semua pembaca & pelanggan setia blog yg tak henti2 memberi sokongan..Maka dgn berbesar hati nyer, cik terompah akan mengadakan LEBIH BYK pertandingan & adiah utk korang menangi tiap tahun tanpa henti.. Ape perlu korang buat hanyer lah: setia membaca & berdoa yg korang akan jd pemenang seterusnyer ye!


Last but not least, winner for last giveaway will be announce next week (sunday) everyone.. Please do check your email regularly by next week as you maybe the LUCKY winner!

Happy fasting d[^-^]b

5 comments:

ezany said...

rajinnya buat dwibahasa.. bagus2.. semoga berjaya dgn bisnes kamu buat ni..

Atiqah said...

wow de kerja kosong ke? hehe sy berminat

liyana said...

@ezany.. thanks a lot..moga blog kamu terus femes ye cik ezany :)

@atiqah... gud2..nanti dh siap page br, sy cr kamu ye utk di hire..hihi

Joyce C. said...

So much to update! Good luck, hun. It's awesome that you're moving forward. You know I'm rooting for you. And the going green campaign is a really good idea.

I don't mind if you rojak the language, actually. XD Suggestion: One day talk in BM the next in English? Since you have so much to do and all... Nanti collapse then susah. :P

Btw, happy puasa-ing! :D

liyana said...

hai dear.. long time no see. miss u already...hihi..

thanks a lot for the advice and support. U are my superb babe..ihihi

I'll try to make an entry yg rojak n sedap for everyone. thanks for the concern, if i pengsan, u kejut ye :)

hugs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...