Thursday, April 9, 2009

..During last KLDW...

mode: terlalu gumbire sampai xreti tulis omputih ;)

hohoho..Seperti yg telah diwar2kan sblm ini. daku telah meng"enterfrem'kan diri di KLDW @ capsquare selama 1 mgu tanpa henti..uuu.. semcm dahsyat je bunyi nye kan..ecece..

dan sepanjang proses pengenterfreman ni, buat PERTAMA kali nyer, gerai daku telah bertepatan dgn tema..wuhuu... tepuk tepuk tepuk

Sguh gumbire daku hingga xterkate..*senyum dgn kelebaran*.. Bg yg x tahu, tema KLDW kali ni adalah 'Go green' & 'Say no to plastik bag'.

Maka bag2 ku yg diperbuat dr cebisan & lebihan kain jeans korg ini, telah menerime pancaran spotlight yg x terkate silau nyer dr lensa-lensa kamera org2 kenamaan... ( yo-yo oo je aku...ahaha)

penerimaan byk pihak telah membuatkan daku terharu..sobsobsob.. terime kasih! (kasi bunyi ala2 alleycat)

n sepanjang event ni, byk juge bintang ter'sohor' yg dpt daku temui seperti Yusof gajah (pelukis tersohor yg tlh meng'support' beg jeans ku tanpa was-was..terkilan xdpt amik gmbr dgn nyer sbb xcam), Chin Yew ( taiko 30daysartist yg berkarisma tinggi) , Si kebaya ( terdiri drpd bennylita, jaja yusof, abby n saba yg merupakan pelukis2 berbakat tempatan & anak murid yusof gajah), Dura (owner The fashion forest yg ter'femes' abad ini..trust me), n many more..

Sesetgh gmbr tlh diupload di face book..dan setgh lg bakal diupload dlm facebook juge.. ehehe.. proses pengumpulan gmbr masih diteruskan.. jd, bg sesiape yg sudi menyedekah'n gmbr mereka pd cik terompah, anda di alu-alukan..(gmbr di blog dan flickr ku sudah mencapai had limit nyer..jd xleh upload bebyk..hukhuk.. so, jgn lupe add daku di muka buku ye..) daa~~

Tauke terompah dan kedai nyer

Bersama jiran tetangga..Bennylita (dahsyat kan name dia..name btul kat ic tuu..melayu lg..huhu)

Membantu jiran mewarne..tp seperti yg dijangka, aku menghancurkan nyer..lalalaaa~~

Sumbanganku yg xseberapa..menghias eco bag secara percuma

Us..till meet again next year! Enjoy~~~ d[^_^]b

p/s: tak lupe kpd sume rakan2 yg bersusah payah bc peta utk ke sana.. Jasa korg akan ku kenang.. & pd customer2 yg sporting, I love u all..ehehe

14 comments:

apisz said...

aik..me pon ada dlm tu ke..wakakakakka

Fatt.Nazz said...

wahhh...best2...
jeles jeles...!!
hehehe~~

liyana said...

@apiz..ecece..wat2 malu kucing siam lak..chaait..haha

@fatt..best2..mereka sgt support designer tempatan

Fatt.Nazz said...

ktne lg nk tgk gmbr yana?kite xde fb...huhu~

liyana said...

huhu..kat tmpatlain belum upload lg..ke'bz'an x tertakrif..ecece..

apisz said...

bz sgt...ceh...

HYKAL said...

sKAli laGi aKu meLePAskaN peLuaNg yaNg berHArga..

keraNA menGikUti f1..

haHA..

soRi ye cIk yanA

liyana said...

@apiz.. xbtul ke bz?? ehehe

@hykal..emm, aku dh agak dah..

@t00neY r00neY® said...

cute nye

liyana said...

cute?? ehehe..thanks

corneamelayu said...

waduhhh... xsempat aku nak nyibuk...

liyana said...

ye lah..abg poji bz jage banglooo~~ hehe

urban craft said...

i love your little camera, so cute!

liyana said...

thanks a lot urban craft ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...