Sunday, November 30, 2008

...Testing for new design...

akibat kebanjiran tudung yg mencucuk mate n ala-ala tudung keselamatan pd ari ni.. ( mcm tudung ezora la, manjalara la dll ) aku telah mendesign tudung ku sndr..hoho..mengikut citarasa n keselesaan gadis remaja yg xbrape suke tudung meriah sgt ni...just nice..

penat sguh nk g pilih kain tudung bawal ni rupenyer..nk jahit tepi lg, hias ngan diamond lg..huhu..tp hasil nyer..agak hebat..wiii...

so, mintak tolong korang vote, mane 1 design yg tumbs up or tumbs down..n kalu berminat dgn tudung aku ni..leh la dorp msg..(tanpe ku sangka, aku telah berjaya menjual beberapa keping tudung ni..hihi..) thanx for your co-operation d[^_^]b

~~ design 1, tudung wane pink dgn susunan bunge tanjung skit n batu permata bertaburan seluruh tudung~~


~~ design 2, tudung wane ungu dgn susunan permata bentuk bunge tanjung seluruh tudung ~~


~~design 3, sulam berombak-ombak dgn permata susunan bunge tanjung sepanjang tepi tudung~~

8 comments:

ARNI YUSNITA AHMAD said...

wow!! u made it. sangat kagum!!nanti arni tolong promote this site to member eh. btw mak ke yang jadi model? hihi cumill

liyana said...

hahaha..ye lah..mak jd model..tp berjaya utk 1 tudung je..die kater xnk glamour sgt..takot gossip..hihi..mmg chumel.. nway, thanx tlng promote

apisz said...

berapa harga tudung2 ni? macam mana kalau nak beli? nak bg kat my girl =)

liyana said...

harge bergantung pada kos kain, design n kesulitan menyiapkan nyer..ohoho..buat mase trial ni design 1 n 3 berharge rm45, design 2 harge rm50 sbb gune 2 jenis diamond.. emm..wat ms ni accept bank in je..pastu pos..guaranty.

ARNI YUSNITA AHMAD said...

knp page kamu susah nak load ha? ke tenet ku yang lembap. Btw mana ur online shop? still under construction?

liyana said...

huhu..babe..I x tau la nk habak nape..lambat ke load? oh tidak...(berdrama lak aku)

kedai dh ade, dh cube letak sebijik bag. n mlm ni sampai sok pg akan bertungkus lumus promo 20 bijik yg lain..tp tudung pon xpasti sesuai ke x nk letak kat kedai tu...

as for banner, designer g cuti ke penang lak..biase la..designer free..hasil nyer pon lambat la skit...huhu

thanx for your concern..big hug

corneamelayu said...

pi la register paypal...senang kalau nak biz worldwide ni...biz online jgn malas pi poslaju..kena rajin...

liyana said...

baik abg poji..thanx for your advise...tp kalu pos laju cost ditanggung pelanggan ye..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...