Tuesday, April 27, 2010

...For The Pink Maniac...

*segan-segan nih nak tanyer.. sebab salah sendiri, salah beli beg yang tak padan dengan penampilan ku yang tak ladies lansung..Really need to let go this one to replace with others  T_T

maka, if ade pink ladies over there yang memang superb cinta kan barang pink, this COACH SIGNATURE STRIPE TOTE SHOPPER BAG 13548 KHAKI & PINK are totally special made for you  ^.^



Price: RM 1000+++ but I want to let go for   
price: rm850 rm790 rm720 (include postage) (SOLD)

condition: new (seriously xpenah pakai lagi)

Features
# Large CC logo design
# Patant leather
# Roomy main pocket with zip closure
# Silver-toned hardware
# Inside zip pocket
# Cellphone/multi-function pockets
# Ring to clip an accessory or key FOB
# Black satin lining
# Care Instructions card
# Original Coach tag
# Coach logo details on leather tabs
# Serial # imprinted on internal leather tab
# Bag: 9 x 9 x 4.5" (WxHxD),
# Top Width: 12.5"
# Strap: 17.5" (6.5" drop)

If berminat, please email me at terompahsurau@yahoo.com with your full name, no phone & address.. then, as fast as lightning i will post them to you   >.<

Enjoy~~~ d[^_^]b

13 comments:

dzi said...

hadoiii, memang sah-sah tak sesuaii color tu ngan awak cik terom... apepasat awak g beli. ayakkk~

*msti tgh berusaha berubah mnjd gurl2 gitu... hehehee :D

liyana said...

waaaaa... u pon ckp begitu ye.. makne nyer mmg xde harapan jd ladies eh.. T_T


*beli sbb terpengaruh

joegrimjow said...

lawa2

Putri_Aizat said...

lawa lah...

liyana said...

@joegrimjow.. mmg lawa tapi..... saya je yg xlawa T_T



@putri_aizat.. lawa kan.. *_* (senyum penoh makne & penoh mengharap ade yg berminat..ehehe)

farda said...

cantik la liyana..... :)

liyana said...

yes farda.. pinkies ni sgt gorgeous.. tapi beliau tak dapat adapt dgn tshirt2 street wear ku yang lain T_T

cik syahira said...

* kelip-kelip mata.

liyana said...

kedip kedip dan terus kedip

Anonymous said...

gud luck

sophie said...

lawa tp x mnat handbag..=)

Lyn Yusoff said...

camne lah boleh salah beli ni dear.. hehehe

Lyn Yusoff said...

camne lah boleh salah beli ni dear.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...