Wednesday, March 3, 2010

...During A.D.A.M Bazaar...

*entry bergambar shj kerana tidak cukup masa untuk membebel..homework berkati-kati. Korang mesti gembira, saya je kecewa  T_T

ahad lepas kami di sini.. 

bersama assistant terBAEK saya.. anis

and thanks to her parent.. we was here  ^.^

sampai-sampai je, terus pose ngan ibu beani..  ^_^

dan tak lupe juge, melawat chiwawa family yang femes

special thanks to ummi..meja ku bertambah hiruk-pikuk  ^__^

dlm hati: Mahu culik.. Mahu Culik!!!

namun, selaku penculik tidak professional..owner leh detect  kehilangan moster iyer  T_T
untuk tidak mengecewakan penculik, owner bagi harga special. yay!!  ^_^.

mazuin pon tak pulang dengan tangan kosong bile menang lucky draw beanipet..Yay lagi!  ^.^

sebelum pulang, singgah sebentar dikedai idaman kalbu..
wondermilk..Enjoy~~~ d[^_^]b

4 comments:

dill said...

tomeinye die.

cik syahira said...

beb..

adakah pokok hijau termasuk dalam menu order??

elok je dia duduk di tengah-tengah gambar. hihihihi..

liyana said...

@dilla.. tomei kan bantal monster itu.. yg coklat corak kotak2 tu sy punyer..hehe *xtanyer pon nk bg tau gak..ahaha


@syira.. a'ah.. ulam segar dari ladang.. agak2 nk edit air tu jd green tea, petik je dari pasu tu ^___^

Sweetlilcraft said...

beshnya..rugi x dpt pergi.huhu..next time kita jumpa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...