Friday, February 5, 2010

...hari wilayah lepas...

Pada cuti hari wilayah lepas, sesuatu yang awesome berlaku..

first awesome:
sebenarnyer, saya telah dijemput untuk mewarnai ruangan fesyen untuk akhbar tapi 
mereka minta bawa MODEL ~~~ waa..mana mau cari??

tak mampu nak hire model bertauliah, saya pon invite lah rakan-rakan setadika untuk membantu.. huhu.. ramai yang telah di invite tapi semua sibuk.. ye lah, cuti umum kan.. pasti lah semua ade rancangan sendiri.. 

namun, tanpa disangka-sangka, pada hari kejadian.. daripada tiada model, 4 ORANG MODEL MUNCUL...  horay!! terima kasih yana, fiza, nina, & ima kerana susah-payah datang. walaupon aku pasti ke'cun'an korang akan over shadow daku, ku tak kesah.. haha.. plus, to shira & ojan, thanks for driving me there.

port lawatan kami pada kali ini  ^_^



tunggu turn untuk beraksi.. teruja teruja..


mood berpossing tak abis lagi.. Galeri kat bawah pon jadi mangsa

second awesome:
Kemudian, upah model-model I tengok movie.. tapi malang tidak berderia.. kami salah wayang..ahaha.. kami pergi wayang yang sambut taipusam lah pula.. maka, baik-baik nak tonton 'Adnan Sempit', kami lak yang tersepit dek jonder movie yang berbeza..ahahaha.. nak gi wayang lain dah penat berjalan, pastu tak nak lah  pulang dengan tangan kosong kan, kami nekad untuk tonton juga sesuatu..tak kesah lah hindustan skalipon.. muahahaha.. & filem pilihan kami adalah.. '3 idiot'.. wahhh..hebat hebat.. hari bersejarah. 1st time tonton wayang hindustan.. biase tengok kat tv je. or paling dahsyat pon beli cd.. tapi kali ni, tonton hindustan di pawagam babe!!! Sungguh tak percaya..

dan di akhir kejadian, kami gembira kami sesat wayang.. 3 idiot superb!! we learnt a lot from the movie.. we must say, it is a MUST SEE movie.. we totally enjoy the movie.. 

dan skang kami tak sabar menanti hasil photoshoot kami as an amature model..  *uish, bukan selalu dapat heret member-member ke kancah modelling ni..haruslah teruja  ^_^

third awesome:
walaupon saya tak pernah buat notice beli sebarang paper seawal ini, namun demi mempromosi ruangan di paper yang penoh gambar rakan-rakan tersayang.. harus kuar kan notice ini awal.. "saksikan lah aksi kami diruangan fesyen dalam akhbar METRO, ahad ni (07.02.10)  buat julong-julong kali nyer!".  senang kate, ahad ni korang wajib beli METRO ye...hehe.. thanks babe~~~ d[^_^]b

UPDATE: Online Article (click here)

10 comments:

deusXmachina® said...

"senang kate, ahad ni wajib beli merto.hehe.. thanks babe~~~ d[^_^]b"

model pun model gak
ada ke paper merto
erk888


erk888.blogspot.com

liyana said...

ahahaha..aku dh betulkan....LOL

m.k.z.e said...

:: NOTED ::

liyana said...

hip hip horay

the BIG white hat said...

salam liyana.camne ntah, hari ni kawan ade beli metro and i've seen the products yang mmg trigger nak bukak blog ni.mmg suka la hand made products cam ni.btw, tapi stil camne nak daptkan brg2 ni?

fieryheart said...

Hello. Belek Metro Ahad dan nampak site ni. Saya tertarik dgn bantal berbentuk gitar tu. Comel sangat ! Hehe..

cik ct payung said...

tahniah!

skali lagi dipersembahkan di dalam media arus perdana.

liyana said...

@the big white hat.. thanks for the support :) nk purchase handmade, email me k..


@fieryheart.. thankssss


@cik ct payung.. tenkiu tenkiu ^_^

keyna said...

cheese! ahad y lme dlu lepak kt belek member..n bacer paper metro
so amek url ni simpan dalam pale otak..skang br de mse nk view.
good job!

SekociNorlie said...

tahniah! tahniah sekali kepada rakan2 setadika yang membantu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...