Friday, January 1, 2010

...How I end 2009...

Teruja Teruja!!
at last, sebelum berakhir nyer 2009..
semalam, pada detik-detik akhir 31 Disember 2009,
cik terompah sempat menyediakan hadiah terbaek buat kedai terchenta....
hiphip HORAY!!

sebenarnyer adiah ni sudah lama diusahakan, dan sudah byk helai juga proposal dihantar ke SSM,
namun semua proposal itu telah terkorban ditengah jalan hanya kerana sepotong ayat yg cukup menghiris jiwa raga.. "Nama lain. Telah digunakan"..  Waaaaaa.. tertekannya.. rasa nk bersilat je kat tgh pejabat SSM tu. bengang tahap gaban wa cakap sama lu ooo.. hukhuk.. (tak penah ku sangka yang nama liyana ni glamour jugak untuk dibuat syarikat....cewahh)

maka tahun lepas yakni semlm, brainstorming mmg tahap gegar minda telah diadakan...
dan akhir nyer dalam banyak2 nama.......

THE LIYANA'S FAMILY ENTERPRISE

telah berJAYA didaftarkan dgn no pendaftaran SA0143782-X


syukur~~~ akhirnyer, boleh berniaga secara legal  ;)


Moga The Liyana's Family akan mengorak langkah selebar mungkin pada tahun ini dgn bantuan korang. Yay!



buat semua yg menyambut tahun baru, or org baru or rumah baru or keter baru hari nie...
Selamat BerGumbira dgn Si BARU selalu~~~ d[^_^]b





p/s: the company's name was inspired by my dad and my high interest of 'The Addams Family' tv series.. hihi chumel bukan...
p/s/s: jutaan terima kasih buat semua yg telah meng'support' blog & kedai cik terompah yg kerdil ini sepanjang tahun lepas.. jasa baik korang amat dihargai dan moga tuhan membalas jasa baik korg k.. *winkwink* (tahun ni support lagi eh)
p/s/s/s: tgh tgk berita masa taip ni.. takziah buat tan sri muhammad rahmat.. semoga roh nya dicucuri rahmat.. amin

9 comments:

LaTte Raey said...

liyana...i'm interested in your stuff. =) you also selling locally??

liyana said...

yup, of course.. i also selling them locally. just email me ur order at terompahsurau@yahoo.com

dill said...

wah...senang le nak membeli belah lepas ni :)

p/s: saye mcm nak order lagi. nanti saye email cik liyana ye :) chill!

littlenailofar said...

tahniah cik terompah!!

moga tahun baru business semakin maju...

fighting!!

:)

kagum-kagum *sambil mentongkat dagu*

khairolghani said...

good for you..keep up the gud work..

ARNI YUSNITA AHMAD said...

congratulations and wish u good luck. as usual, im so proud and happy for u ;)

liyana said...

@dill... anytime babe.. just mail me k :)


@lttlenoilofar... thanks babe for ur great support..hug hug


@kay.. thanks.. bile nk jupe little kay ni.. dh xsabar..hahaha


@arnie.. wahhh..thanks babe.. ur support mean a lot to me.. big hug

naematul.ismail said...

wah...congrats yana dear :)

liyana said...

thanks a lot babe ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...