Saturday, October 24, 2009

...wink wink...

after a week, rindu x kat cik terompah?? rindu la , rindu la..paksaan nih..
(huhu..udah lah tu cik terompah, terima lah hakikat anda hanyer papan tanda kat tepi jalan je, terlalu nipis utk di usha..ahaha)

oh ye, sebut pasal nipis bak papan ni..baru2 nie cik terompah telah memberani kan diri menimbang di khalayak ramai @OU nuuu.. dah hasil nyer.. mak aiiii...9 kg je.. hebat!!

korang mesti xcaya kan, maka tersebut ada lah bukti nyer... *wink wink

haaa..caya tak caya tak..9.000kg ooo..

hehe..ini lah natijah dr final exam yg just around the corner road.. dgn hanyer bau paper final, tanpa bantuan sebarang jus-mate, cik terompah pon blh jd superb slim....ihiks.. kepada tauke jus-mate jgn marah sy, ini lawak hampeh saje..tapi kalau nk panggil sy jd model iklan kat berita utama, dgn berbesar ati sy menerima :)

p/s: if korang xpuas ati, sila zoom gmbr ni..akan terkantoi lah segala tipu daya buaya..ehehe..

have a great weekend everyone d[^-^]b

4 comments:

~0~ said...

ringan nye...kehkehkehkeh

liyana said...

ringan hingga boleh terbang ditiup angin..uhuhuh

Falcon Biru said...

ringan-ringan cik terompah,ringan lagi tipu daya mesin tu..

liyana said...

tu lah..yo yo oo je isi duit nk timbang, pastu br perasan perkataan kat mesin tu 'ROSAK!'.. waaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...