Friday, August 7, 2009

...Teringin Kepingin...

Entry kali nie adalah utk menghasut korang men'join'kan diri dlm contest yg superb murah ati.. iLoveMalaysia Campaingn... kerna apa??? kerna hadiah nya Lumayan Bangat!!

iaitu sebutir iPhone tuuuuu.....mahu.mahu.mahuuu..Korang pon mesti mahu kan.. Maka ayuh.. Jgn pelan2 kayuh lg, sbb kali ni kite kene laju2 kayuh mayuh.ehehe

Sila jgn lepaskan peluang keemasan 916 ni..sbb iPhone tersebut, terlalu seksi utk dilepaskan :)

Ape macam, ade kasi gegar iman u x??


Bg yg nk mencube nasib, boleh lah ke page iLoveMalaysia Campaingn ni utk menyertai contest.. Sesunguhnye, berbaloi-baloi..hihi..xagak2 iklan cik terompah kali nih..

Seberang penyertaan boleh lah dibuat dgn mengisi borang seperti di bawah @ page beliau.
& plg pntg skali, jgn lah lupe menyelitkan email cik terompah as your referrer ye sbb cik terompah pon teringin nk tekan telepon canggih manggih ini..ecece

(alih bahasa: kalau korang jd pemenang utama iphone ni, referrer pon akan dpt adiah yg same..wow..seronok kan)

Akhir kata, AYuH lah rakan2 sekalian.. kiter mencube nasib.. then doa banyak2, moga iPhone jatuh ke riba d[^_^]b

1 comment:

oya@mamahamzah said...

masih bleh join lagi ker... nak jugak ipod free.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...