Sunday, August 2, 2009

Special dedicated to kak aisyah

k, kali ni cik terompah nk make it clear about artikel dlm paper berite harian hari ni.. Bg yg telah baca n tgk gmbr nyer, I just want to clearly said, many of the bags in the pic on the paper had been done by my friend kak Aisyah. Truely thankful for her bags for saving my day on that photoshoot as the bag that i sew had sold out.

Mungkin ade yg tersinggung sbb name penjahit nyer xditulis dlm artikel hari ini, tp percaya lah, sy dh sebut tentang beg yg sy bawa hari tu telah dihasilkan oleh rakan baik sy kak Aisyah namun tidak ditulis name nyer. Maaf kan sy sgt2.

Kepada sume pembaca, bg yg mahu memiliki beg handmade denim, anda juga boleh memilikinyer di butik Levi's at summit batu pahat. Designer nyer sgt berbakat dan hasil kerja nyer juga sgt cantek utk anda miliki.

Enjoy~~~ d[^_^]b

8 comments:

hasyim said...

biasa la tu akhbar...kadang2 ada yg tak tulis semua...nak wat camne kan...nway, nice blog... =)

Empat Mata said...

nasib aku bagitau kau ek kau keluar paper hari ni.

liyana said...

@hasyim..thanks for the support..

@empat mata..u are the best..nasib baik ko bg tau awal..sbb aku pon xdiberitahu biler kuar artikel tu.ingatkan dh xkuar, sbb dh lame.. nways, thanks babe for the support :)

Kujie said...

Kalau akhbar , tak heran tau...

sepupu Kak Jie meninggal, masuk surat khabar tapi mengecewakan...lain yang dilapurkan.

Kita tak de kuasa nak suruh dia tulis mcm yg kita cakap

Kami faham

Popular gitu...dah 2 kali dah kak jie tgok

Diana said...

yana,takpe..ritu pon u ada ckp kat i suh beli kat kedai akak ni..i dah tau lama dah...cume i lebih suke beli guna online..nak gi batu pahat jauh pulak... =)

pasal surat kabar tu mmg camtu...mesti ada yang tak ditulis ape yg kita ckp...dia pon just amik ape yg penting je...kami semua paham...


p/s: kuatkan semangat...

SyaNa said...

tgk paper smlm teros usha blog ni..
sgt kretip

corneamelayu said...

masuk khabarsurat lagi
??!!...perghhh..dahsat...

liyana said...

@kujie...Thanks a lot akak for your great support.. really appreciate that :)

@Diana...Thanks babe. You made me want to keep on walking in this biz..

@syana...thanks sudi singgah :)

@corneamelayu...xdahsyat pon..biase2 je..emm..lupe nk ajak abg poji join posing dlm paper...ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...