Monday, March 9, 2009

...Alien struck into my head!...

I don't now what I must say here coz they are alien..no words can describe them.. they aren't normal creature and I just draw from what I can see in my head...ahaha.. I sound like psycho people right.. never mind, I used to it d[^_^]b

To all unique people out there, don't miss to grab my alien bag..1 of a kind I'm sure..As usual, leave me a massage if you want to take them to new home...Happy shopping everyone!

***out of no were***



***Captain Ant-Ant (sebut 2 kali sbb utk semut yg byk..ahaha)***


***Brontok***


***Trojan***


***Spyware***

p/s: aku dihantui virus2 ini dr kecil lg..jd aku nk abadikan di beg korang..muahaha..
cop lupe, nk ucap slamat hari jadi pd ayah utk bday nyer semlm n utk ari ni, salam maulidur rasul buat semua ye..


15 comments:

♥iqah♥ said...

haha.
sO unique la sis.
sis nih very2 da creative gurl !~

liyana said...

ahaha..my other bro n sis juge turut melukis mereka ini

B@drul said...

smart siut.. seriously..
tapi tak smart macam aku.. hahaha

liyana said...

ko mmg.. dengki..xnk ngaku alien ni lg smart dr ko..ahaha

Anonymous said...

nice job..hopefully u akan success in future.. :)

mama zharfan said...

unik dan kreatif...esp those who adore alien character ;) all the best yer, and keep up ur creative works!

bAdBoYZ said...

creative..

wat satu tuk aku leh?

liyana said...

Thanks a lot people for supporting me..cheers~~

ARNI YUSNITA AHMAD said...

wow im so impressed with these aliens ;)

liyana said...

sbb diorg alien..sebarang kecacatan tidak boleh dirunguti..ahaha

~Ainnur~ said...

ini rupanya virus yg merosakkan komputer aku?wah,geram2..tetapi tetap cute~hihi..

liyana said...

ahaha..mmg diorg xpenah menunjuk'n rupe mereka yg sbnr mase di alam maya..tp aku tetap termimpi2 wajah mereka..trauma..huhu

~Ainnur~ said...

wah,idea dtg dlm mimpi!!

HYKAL said...

Aku x sUke alIEn..
sBB dL akU sUke aLien..
tGk xfIle..
taPi paS baCA yaNg geMpaK kaT teNgaH2 tu aPA ntaH..
aKu taU aLien Tu tiPu..

rimieilya said...

alien yang comel..hehe.mesti takut org nak curi sb ada alien..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...